Gospike.net informacionin që jep automatikisht një madhësi ngjyrash të imazheve pasi të ngarkosh në mjetet e zgjedhjes së ngjyrave. Kur e keni të vështirë të gjeni më shumë se nëntëdhjetë ngjyra, kjo faqe në internet ofron mjete të sakta matëse për ngjyrat në imazhe. Gospike.net ka nisur një mjet për të zgjedhur ngjyrën e duhur, dhe është në dispozicion në çdo madhësi, për çdo kohë dhe kudo. Kur të jeni në internet, ky mjet do të ngarkojë dhe do të gjejë një madhësi ngjyrash dhe do të tregojë listën e ngjyrave që dëshironi. Për shembull, ekziston imazhi i ngjyrave, emri i ngjyrës, madhësia e ngjyrave dhe kombinimi i ngjyrave. Ky është një sit i shkëlqyeshëm. Sepse ka shumë ngjyra të zbuluara dhe madhësia. Dhe avantazh tjetër është që të tregoni shpejt listën e ngjyrave. Pra, eksploroni dhe shijoni këtë faqe për të gjetur ngjyra të ndryshme.


Në përgjithësi, ngjyra e ndritshme jep një përshtypje të gëzuar dhe të lumtur. Për përdorimin e ngjyrës varet nga secili person. Si një ngjyrë në një dhomë që besohet të jetë në gjendje të stimulojë aktivitetin e mendjes dhe mendërisht. Nëse ngjyra është e përshtatshme dhe ju pëlqen ngjyra, kjo mund të ketë ndikim në rritjen e aftësive tuaja analitike. Një ngjyrë ka shumë efekte për këtë jetë dhe gjithashtu për mendjen tonë. Në përdorimin e disa llojeve të ngjyrave, ngjyrat blu shpesh shoqërohen me profesionalizëm dhe besim. Përveç kësaj, ngjyrat blu janë një nga ngjyrat themelore dhe mund të kombinohen me ngjyra të tjera, për shembull një kombinim themelor i ngjyrave nëse ngjyrat blu janë të përziera me ngjyra të tjera themelore siç janë ngjyrat e verdha, kështu që rezultatet janë ngjyra jeshile. Ndoshta, kjo është arsyeja pse u pëlqyen këto ngjyra. Prandaj, kjo ngjyrë është shumë e përshtatshme për t’u përdorur në një dhomë. Përvec kombinimeve blu, bezhë dhe kafe gjithashtu bëhen të preferuara të shumë njerëzve, duke aplikuar ngjyra në murin e tyre. Dhe tani, ngjyra e butë është gjithashtu e popullarizuar sidomos për të rinjtë. Përveç ngjyrave themelore, kombinimeve të ngjyrave dhe rrotave të ngjyrave që bëhen një përmbajtje e veçantë në këtë faqe në internet, ekzistojnë edhe lloje të ndryshme të modeleve dhe pikturave të shtëpive gjithashtu interesante sesa ngjyra. Për shkak të ngjyrave themelore dhe kombinimeve të ngjyrave të ofruara nga kjo faqe interneti, ne mund të aplikojmë ngjyrat në mur, mobilje ose pikturë. Në këtë uebfaqe, një shumë e Bojave të Brendshme dhe Dizajni i Jashtëm që mund të merrni ose shkarkoni. Shumë ngjyra ngjyrosje në mur mund ta bëjnë shtëpinë tuaj të bukur dhe të rehatshme për t’u vendosur. Dizajni i plotë me një dekor të mahnitshëm, mund të jetë frymëzimi juaj për të dekoruar shtëpinë tuaj. Dizajni i detajuar do të tregohet plotësisht në këtë faqe interneti. Jo vetëm një pjesë e shtëpisë, por edhe çdo dhomë me zbukurime. Për shembull, dizajni i dhomës së gjumit të pajisur me shtratin e pranverës, jastëkët, rrobat, mobiljet, llambën e gjumit dhe modelin dekorativ dhe tavan të mureve. Me shumë zgjedhje të projektimit dhe ide të faqosjes, kjo e bën më të lehtë dhe mund të merret në konsideratë për ju të zgjidhni modelin dhe ngjyrat që janë të përshtatshme për shtëpinë tuaj.

Check Your Image Color
Enter image name : You must insert 4 word


This "" graphic has 20 dominated colors, which include Pistachio Flour, Viridian Green, Ceylanite, Uniform Grey, Steel, Kettleman, Muddy Green, Winter Willow Green, Luscious Lime, Celestial Dragon, Tin, Chlorophyll, Parakeet, Dark Lime Green, Ikkonzome Pink, Red Cedar, Flame Pea, Lavender Pink, Blissful Berry, Royal Fuchsia. It makes so beautiful color combination inspired from this image.

Color data for:

ColorHexRGBName
#489000rgb (72, 144, 0)Pistachio Flour
#c0d8d8rgb (192, 216, 216)Viridian Green
#304818rgb (48, 72, 24)Ceylanite
#a8a8a8rgb (168, 168, 168)Uniform Grey
#787878rgb (120, 120, 120)Steel
#606060rgb (96, 96, 96)Kettleman
#607830rgb (96, 120, 48)Muddy Green
#c0d8a8rgb (192, 216, 168)Winter Willow Green
#90a878rgb (144, 168, 120)Luscious Lime
#901860rgb (144, 24, 96)Celestial Dragon
#909090rgb (144, 144, 144)Tin
#489018rgb (72, 144, 24)Chlorophyll
#78a848rgb (120, 168, 72)Parakeet
#78c000rgb (120, 192, 0)Dark Lime Green
#f09090rgb (240, 144, 144)Ikkonzome Pink
#d87878rgb (216, 120, 120)Red Cedar
#c06048rgb (192, 96, 72)Flame Pea
#d890d8rgb (216, 144, 216)Lavender Pink
#a81878rgb (168, 24, 120)Blissful Berry
#c03090rgb (192, 48, 144)Royal Fuchsia